Schuifwand glas

Schuifwanden van glas zie je steeds vaker in en rondom het huis. Het is echt een trend die zich de laatste jaren goed heeft weten door te zetten.

Wij van Tobre tuinmeubelen verkopen en plaatsen schuifwanden van glas. Bijvoorbeeld een schuifwand van glas om uw veranda of overkapping heen, zodat u nog langer kunt genieten van uw tuin. Het hele jaar door. De glazen schuifwanden zijn slagregen- en winddicht. Waardoor het lekker aangenaam blijft en u nog langer kunt genieten van het uitzicht. De railsystemen waar de wanden overheen glijden zijn makkelijk in onderhoud, waardoor u nog heel lang van een soepele glazen schuifwand kunt genieten.

Wij hebben 2 soorten systemen voor een schuifwand van glas in het assortiment

De eerste is de wat luxere uitvoering; de Fiano schuifwand. Met dit uniek systeem is haast alles mogelijk. Hij is verkrijgbaar met een 3, 4 of 5 sporen geleiding. De schuifwanden zijn van glas en leverbaar in alle hoogtes en hebben een breedte van 64 cm of 82 cm. De wanden bestaan uit 10 mm dik gehard veiligheidsglas en worden geleverd met een aluminium boven- en onderrail. Hoogwaardig aluminium en een duurzame poedercoating.

De tweede is de Glazen schuifwanden van het huismerk van Tobre tuinmeubelen. Deze schuifwand van glas is voor bijna elke overkapping te plaatsen. Stijlvol afsluiten van uw veranda, balkon, of tuinhuis. Met glazen schuifwanden lopen op een rail en worden geleid door een borstelbak aan de bovenzijde. De glasplaten bestaan uit 10 mm dik gehard en geslepen glas van 98cm breed. Het systeem is voorzien met gehard SG-veiligheidsglas (ESG 10 mm) en zijn leverbaar met een 4, 5 of 6 sporen geleide rail. Zo kunt u grote breedtes open of dicht zetten.

Vrijblijvend advies schuifwand van glas

Voor een helder en uitgebreid advies kunt u vrijblijvend een afspraak met ons maken. Persoonlijk en betrouwbaar. Met onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring bieden wij een deskundig en betrouwbaar advies op maat. Over de mogelijkheden van een schuifwand van glas kunt u contact opnemen door middel van het formulier op de contact pagina in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons bereiken op telefoonnummer: +31 (0)6 5088 5655          

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then