Terrasoverkapping glas

De trend van de afgelopen jaren is toch wel de terrasoverkapping van glas.

Dat is ook niet zo verwonderlijk als je bedenkt wat de voordelen allemaal zijn. Zo’n terrasoverkapping van glas maakt de tuin helemaal compleet. Zo kunt u gedurende het jaar langer genieten van uw tuin. De terrasoverkapping zorgt ervoor dat het terras regen- en wind vrij is. Zo kunt u langer profiteren van het mooie uitzicht op uw tuin.

Extra mogelijkheden voor een terrasoverkapping van glas

Als extra optie kunt u denken aan een glazen schuifwand. Door de installatie hiervan maakt u van uw terras als het ware een tuinkamer of een serre. Extra voordelen zijn dat de ruimte helemaal afgesloten kan worden zonder het verlies van het uitzicht op uw tuin. Zo is de ruimte slagregen- en winddicht. Nu kunt u echt heel het jaar buiten zitten en genieten van uw tuin. Door onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring bij het aanleggen van terrasoverkappingen met eventueel een glazen schuifwand kunnen wij u van een gedegen advies voorzien. Betrouwbaar en deskundig advies op maat.

Vrijblijvend advies over een terrasoverkapping met glas

Voor een vrijblijvend advies over de mogelijkheden van een glazen terrasoverkapping kunt u contact opnemen door middel van het formulier op de contact pagina in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons bereiken op telefoonnummer: +31 (0)6 5088 5655

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then