Tuinkamer

Een tuinkamer aanleggen.

De tuin is voor veel mensen een plaats waar men kan ontspannen en kan genieten van het stukje natuur dicht bij huis. Lekker genieten van de ondergaande zon na een dag hard in de weer te zijn geweest. Met de tuinkamer kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin. Deze ruimte kenmerkt zich door het open karakter wat helemaal van deze tijd is. Volop genieten van de tuin. Door de glazen schuifwand die in de tuinkamer is gemonteerd kan de kamer open worden gezet of dicht worden gemaakt. De kamer is slagregen- en winddicht. Is het toch mooi weer dan zet u de glazen schuifwand gewoon weer open.

Voordelen van een tuinkamer

Hieronder vindt u een beknopte weergave van de voordelen van een tuinkamer.

  • Mooi uitzicht door de 100% openheid van de kamer door het gebruik van glazen schuifwanden.

  • Bescherming tegen alle weersinvloeden. De Tuinkamer biedt bescherming tegen de meest uiteenlopende weersinvloeden. De hele dag door, van ‘s morgens tot ‘s avonds laat.

  • Behoud van de tuin: door de openheid van de tuinkamer heeft u niet het gevoel dat u inlevert op de tuin zelf.

  • Het gebruik van glazen schuifwanden geeft de tuinkamer een open blik. Hierdoor is in de meeste gevallen geen bouwvergunning nodig.

  • De tuinkamer kan eenvoudig aan de gevel worden gemonteerd. Er zijn haast geen aanpassingen aan het huis nodig voor het aanbrengen van de tuinkamer.

  • Een tuinkamer is over het algemeen goedkoper dan een traditionele uitbouw of geïsoleerde serre, omdat er minder/geen bouwkundige aanpassingen zijn.

Voordelen gebruik glazen schuifwand

De tuinkamer maakt gebruik van naar links of rechts verschuifbare glazen schuifwanden. De schuifwanden kunnen naar links en rechts geschoven worden wat het gebruikersgemak van de tuinkamer ten goede komt. De wanden zijn eenvoudig en licht te verschuiven. Het railsysteem waar de glazen schuifwand overheen glijdt bij het open en dichtmaken lopen nog steeds gesmeerd na jaren van gebruik. Door het gebruik van borstels die aan de railsystemen zijn bevestigd is het geproduceerde geluid bij het openen en dichten van de glazen schuifwand minimaal. Gemakkelijk in onderhoud: de glazen schuifwanden zijn onderhoudsvriendelijk. De railsystemen zijn makkelijk bereikbaar en makkelijk te onderhouden.

Vrijblijvend advies over de tuinkamer

Voor een vrijblijvend advies over de mogelijkheden van een tuinkamer kunt u contact opnemen door middel van het formulier op de contact pagina in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons bereiken op telefoonnummer: +31 (0)6 5088 5655

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then